Olen edennyt Irlannin-matkallani pakkaamisen suunnitteluvaiheeseen tai oikeastaan jo sen toteuttamiseenkin, osittain. Sääennusteet näyttävät Irlantiin ensi viikolle vaihtelevaa pilvisyyttä, sadetta, lähes hellettäkin ja lämpötilat 15-34 astetta. Tosin tuota ylintä lukemaa epäilen virheeksi. Ja toisaalta ensi lauantaihin saati siitä eteenpäin ennusteet eivät yllä, mutta jostainhan on otettava vinkkiä.

Haastetta siis riittää vaatevalikoiman valinnassa. Sadevarusteista en aio tinkiä, sillä sadekuurojen (showers) yleisyyden olen jo sisäistänyt. Mutta entä se muu varustus, ei kai sentään hellekamppeita tarvita?

Yritän tällä kertaa pärjätä ilman isoa Samsoniteani. Ihan sen vuoksi, että se on niin iso. Mutta miten ihmeessä saan viikon varustuksen mahtumaan selvästi pienempään vetolaukkuun tai varustekassiin?

Yleensä pakkaaminen on edestakaista toimintaa. matkalaukun täyttämistä ja purkamista. Se jatkuu yleensä lähtöhetkeen asti. Kertonee jotain päättämisen vaikeudesta. Ja silti kaikilla aiemmilla reissuillani kamaa on ollut liikaa mukana. Olen siis varmistelija.

Miten ihanaa olisikaan, jos pystyisi lähtemään lennosta, vain passi ja hammasharja sekä kenties Visa-kortti mukana. Mutta kaikista ei ole siihen. Vai tunnetteko jonkun sellaisen reissaajan? Ja onko hän pystynyt toistamaan metodinsa?

Mutta edelleen olen sitä mieltä, että tämä on yksi reissun parhaista vaiheista - valmistautuminen, kun kaikki on vielä edessä. Tästä on hyvä jatkaa... 

142866.jpg 132642.jpg

Tämä pikkuruinen trolley vai sittenkin vanha tuttu mammutti? Kas siinäpä kysymys, johon vastauksen tiedän varmasti viikon sisällä.