Sain tänään hyvältä ystävältäni kuvan itsestäni. Se oli luotu South Park Studion tyyliin. On kyllä yllättävän näköinen. Pitänee käydä kokeilemassa itsekin osoitteessa http://www.sp-studio.de/.

133752.jpg
Riittapa se tässäkin hytisemässä.

Töissä oli kivaa, mutta jostain syystä päätin kumminkin ottaa loppuviikon vapaaksi. Jos vaikka vihdoinkin ehtisin näiltä nettihommiltani nauttia kesästä. Eihän se vielä ole loppumassa? Vaikka lehdessä jo mainostetaan koulureppuja?

Pyöräilen työmatkani päivittäin, noin 20 km yhteensä. Aamulla oli yllättävän viileää, pajujen oksat kasteessa, ilma raikasta. Päivän aikana tuulikin oli herännyt. Puhalsi mukavasti vastaan paluumatkalla. Minkähän takia nykyään tuulee aina? Ja usein jopa myrskyää. Ei ennen ollut tällaisia ilmoja, ainakaan kesällä. On kuulemma ennustettu tulevaksi lämmin syksy. Se huolestuttaa melkein yhtä paljon kuin nuo tuulet. Ilmastonmuutosta ei pääse pakoon enää millään. Mutta muutoshan on päivän sana, joten trendikäs sekin kai yrittää olla, nykyihmisen ehdoilla. 

Niin, kaksi rusakkoa olivat aamulla myös lenkillä. Se rohkeampi pariskunnasta uskalsi ylittää tien edestäni, mutta arempi loikki heinikkoon piiloon. Isot korvat kyllä paljastivat kaverin. Fasaaniperheenkin tapasin ulkoilemassa. Vanhemmat opettivat taaperolleen, miten juostaan suoraan pyörän alle. En väitä olevani kovin fiksu tipu itsekään, mutta fasaanit vasta hitaita ovat! Anteeksi loukkaus.