On kiva huomata, että blogissani on käynyt vieraita (tai ehkä tuttujakin). Cluster Mapin laskurin mukaan heitä on ollut jo yli 400 sitten 21.7.2006. Tiirailin karttaa suurennuslasilla ja käytin apuna ikivanhaa ala-asteen Peruskartastoa. Sen mukaan vierailijoita on ollut Suomen lisäksi ainakin Ruotsista, Irlannista, Saksasta, Ranskasta, Slovakiasta, Turkista. Korjatkaa paikannukseni, jos osuin harhaan. Peruskartasto on tosiaan noin vuodelta 1970, joten osa siihen merkityistä valtioista on jo aikoja sitten hävinnyt tai muuttanut nimeään tai rajojaan, mutta joka tapauksessa hienoa!

Kiva olisi myös kuulla (=lukea) näiden vierailijoiden kommentteja. Mutta kommentointi on tietysti vapaaehtoista, toistaiseksi. Silti vuorovaikutteisuus jää kovin yksipuoleiseksi ja -toikkoiseksi ilman pikkuista palautetta. Joten antaa palaa!

Emmää kovin ilkeä ole, vaikka tässä yritänkin nalkuttaa. Haukkukaa, ihmetelkää, herätelkää, haukotelkaa, kunhan ette vain vaikene kuoliaaksi. Sellaisia tässä maassa ja maailmassa (!) on jo liikaa. Yllättäkää siis blogisti ja pistäkää muutama sana kommentiksi, pyydän! Tai muuten kehitän sivulleni kommentointipakon. Mitäs siitä sanotte?