Huh-huijaa! Ei koskaan pitäisi mennä sorkkimaan valmista tekstiä. Mutta kukapa niistä malttaisi pitää näppinsä erossa. Niinpä muokkailin blogini kategorioita uusiksi ja tallensin kirjoitukset kiltisti. Itse tekstiin en puuttunut. Mutta miltä kirjoitukseni sen jälkeen näyttävätkään? Teksti on levinnyt ja rivittynyt uudelleen. Elokuun jutut ainakin ovat aivan lukukelvottomia tämän uuden asettelun vuoksi. Enkä koskenutkaan mihinkään muuhun kuin kirjoitusteni kategoriointiin.

Mitä teen? Pitääkö alkaa metsästämään koodia jostain ja muokata sitä? Vai onko kenties helpompikin keino?

Hassuinta tässä ohjelman itsemuotoilussa on se, että sama kirjoitus näyttää eri kautta haettaessa erilaiselta. Esimerkiksi kaikki elokuu-listauksesta avautuvat kirjoitukset ovat ylileveitä. Jos tällaisen kirjoituksen otsikkoa klikkaa, kirjoitus rivittyykin oikein. Olen epätoivoinen. Soitanko auttavaan puhelimeen vai osaako joku teistä neuvoa?

Olen kokeillut pakotettuja rivivaihtoja, joilla rivit kyllä kapenivat, mutta ongelma ei silti poistunut. Niinpä luulen joutuvani joko a) vaihtamaan sivupohjaa, b) muokkaamaan koodia, c) vaihtamaan blogipalvelua.

Suututtaa! Tämä Futuro-pohja on muuten ihan ok, mutta näiden tekstirivistysten takia meinaavat hermot mennä. Nih! Liian leveät kuvat tekevät saman ongelman, mutta niitä olen oppinut jo välttämään.