Kävin uusimassa tänään pääni. Sekä ulkoisen että sisäisen, sillä kampaajani on paras terapeutti, jonka tunnen. Täydenpalvelun talo. Kuulemma kesä on tehnyt tehtävänsä hiuksilleni. Minkä tehtävän? Polttanut ne karrelle kalliista hoitotuotteista huolimatta. Kyllä se kesä on tehnyt tehtävänsä monelle muullekin, katsokaa vaikka peltoja, puutarhoja, parvekkeita.

Mutta nyt on hyvä lähteä uudella päällä matkaan. Aivan kuin olokin olisi keventynyt. Lompakko ainakin laihtui pääkäsittelyn seurauksena, mutta se sijoitus meni hyvään kohteeseen. Omaan päähän.

Tukka hyvin, kaikki hyvin. Turhamaisuuttako? Juteltiin Katja-kampaajan kanssa ikuisesta paradoksista: miten naiset tulevat kampaajalle ja haluavat muutosta. Kun kampaaja sitten ehdottaa jotain, vastaus on: ei saa leikata liikaa, eikä liian räikeitä värejä, ja oikeastaan mikään ei saisi muuttua liikaa. Yritä siinä sitten toteuttaa pyhää aatetta: asiakas on aina oikeassa.

En minäkään vielä antanut Katjalle vapaita saksia, vaikka tiedän hänen sitä odottavan. Silti hän sai mun uuden pääni näkyviin. Ihmeidentekijöitä ovat. Päivänpelastajia, muutosagentteja. Ja hyviä ihmistuntijoita. Kampaajalla on kivaa!